Terms of use for e-resources: ST-Akatemia Online

ST-Akatemian online-palvelu talouden ammattilaisille.

Palvelu sisältää 9 e-kirjaa LUT:n ja Saimian opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön.

E-books in Finnish.

Owning organisation: LUT

Owning organisation: Saimia

Käyttäjät

Auktorisoidut käyttäjät: Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta.

Sallittu käyttö

Palvelun käyttäjä saa käyttää palvelua tietokoneellaan ja tulostaa palvelun aineistoa omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Lisäksi palvelun käyttäjällä on oikeus ottaa palvelun tuotteista tekstilainauksia ja asiakirjamalleja ja käyttää niitä laatimissaan asiakirjoissa hyvän tavan mukaisesti ja tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa. Palvelusta otetut lainaukset eivät saa muodostaa olennaista osaa asiakirjan sisällöstä.

ST-Akatemia Online - Käyttöehdot

Kielletty käyttö

Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta kopioida palvelun tuotteiden sisältämiä aineistoja laajemmin kuin edellä on mainittu. Käyttöoikeuden nojalla ei ole sallittua kopioida palveluun sisältyvää tietokantaa tai tietokoneohjelmia.

Palveluun kuuluvia tuotteita, tietokantaa, sen sisältämiä aineistoja tai tietoja ei ilman ST-Akatemian nimenomaista kirjallista lupaa saa kopioida, luovuttaa, julkaista, hyödyntää kaupallisesti eikä muullakaan tavalla käyttää muutoin kuin näiden käyttöehtojen määräysten mukaan.

ST-Akatemia Online - Käyttöehdot

Etäkäyttö

Auktorisoiduilla käyttäjillä on oikeus aineiston etäkäyttöön. Paikalliskäyttäjillä ei ole oikeutta etäkäyttää aineistoa.