Skip to main content

Terveysalan tiedonlähteitä: Kirjat

Tiedonhankintaa terveysalan lähteistä.

Tietoa Kirjat-sivusta

Tällä sivulla neuvotaan, miten ja mistä etsitään Lappeenrannan tiedekirjaston kokoelmissa olevia kirjoja. LUTin tai Saimian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää oman organisaationsa e-kirjoja. Painetut kirjat on sijoitettu Skinnarilan tai Linnalan kampuskirjastoon.

E-kirjat

E-kirjoja löydät oman organisaatiosi (LUT tai Saimia) Finnasta

LUT Finna: E-kirjatietokannat  ► Saat listan erilaisista e-kirjapalveluista, jotka ovat käytettävissä LUTin verkossa

Saimia Finna: E-kirjatietokannat ► Saat listan erilaisista e-kirjapalveluista, jotka ovat käytettävissä Saimian verkossa

HUOM! Lappeenrannan tiedekirjaston hankkimat erilaiset e-kirjapalvelut voit tarkistaa tästä oppaasta.

Painetut kirjat

Etsi painettuja kirjoja LUT Finnasta tai Saimia Finnasta kirjan nimellä, tekijän nimellä tai vaikkapa aiheen mukaan. Finnassa voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia lainassa olevaan aineistoon ja tarkistaa yhteystietosi - Kirjaudu sisään - linkistä, sivun oikeasta yläkulmasta.

HUOM! Eri kokoelmaryhmiin (kurssikirjat, yleiskokoelma, sarjakokoelma jne.) kuuluvilla kirjoilla on erilaiset laina-ajat!

Hae Wilma Finnasta
Hakusana(t):
Valitse hakukohde:

E-kirjojen käyttö

E-kirjat ovat käytettävissä Lappeenrannan teknillisen yliopiston tai Saimaan ammattikorkeakoulun verkossa sen mukaan, kumman organisaation käyttöön aineisto on hankittu. LUT:n tai Saimian opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää aineistoja myös oman organisaationsa etäyhteyden kautta.

LUT Finna

Saimia Finna

Kaukopalvelu

Jos tarvitsemaasi aineistoa ei löydy Lappeenrannan tiedekirjaston kokoelmista, kaukopalvelu voi tilata aineiston käyttöösi toisesta kirjastosta. Kaukopalvelu on maksullinen palvelu.

Kaukopalvelupyyntö

Hinnasto