Skip to main content

Terveysalan tiedonlähteitä: Lehdet

Tiedonhankintaa terveysalan lähteistä.

Tietoa Lehdet-sivusta

Tällä sivulla neuvotaan, miten ja mistä etsitään Lappeenrannan tiedekirjaston kokoelmissa olevia lehtiä ja tarkistetaan niiden varastotiedot. LUTin tai Saimian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää oman organisaationsa e-lehtiä. Painetut lehdet on sijoitettu Skinnarilan tai Linnalan kampuskirjastoon.

E-lehdet

E-lehtiä löydät oman organisaatiosi (LUT tai Saimia) Finnasta

LUT Finna: E-lehtitietokannat ► Voit selata LUTin verkossa käytettävissä olevia e-lehtiä sisältäviä tietokantoja aakkosittain tai tieteenalueittain.

Saimia Finna: E-lehtitietokannat  ► Voit selata Saimian verkossa käytettävissä olevia e-lehtiä sisältäviä tietokantoja aakkosittain tai tieteenalueittain.

Painetut lehdet

Etsi painettuja lehtiä LUT Finnasta tai Saimia Finnasta lehden nimellä.

HUOM! Painettuja lehtiä ei lainata!

Hae Wilma Finnasta
Hakusana(t):
Valitse hakukohde:

E-lehtien käyttö

E-lehdet ovat käytettävissä Lappeenrannan teknillisen yliopiston tai Saimaan ammattikorkeakoulun verkossa sen mukaan, kumman organisaation käyttöön aineisto on hankittu. LUT:n tai Saimian opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää aineistoja myös oman organisaationsa etäyhteyden kautta.

LUT Finna

Saimia Finna

Kaukopalvelu

Jos tarvitsemaasi aineistoa ei löydy Lappeenrannan tiedekirjaston kokoelmista, kaukopalvelu voi tilata aineiston käyttöösi toisesta kirjastosta. Kaukopalvelu on maksullinen palvelu.

Kaukopalvelupyyntö

Hinnasto