Liiketalous: Tietoaineistot

Tietoaineistoista

Tietoa kannattaa etsiä myös suoraan tietokannoista. Tälle sivulle on koottu oman alasi keskeisimmät tiedonlähteet. Tietokannoista voit hakea tiettyjä artikkeleja tai tehdä vapaita sanahakuja sinua kiinnostavasta aiheesta. Löydät laadukkaimmat artikkelit rajaamalla haun vertaisarvioituihin artikkeleihin.

Harvard Business Review

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaa liiketalouden alan lehteä pääset lukemaan:

kautta.

Sanakirjat

Jäikö jotain puuttumaan?

Eikö tarvitsemaasi kirjaa tai artikkelia löydy kirjaston kokoelmista? Voit tehdä hankintaehdotuksen tai tilata kirjan tai artikkelin toisesta kirjastosta kaukopalvelun kautta.

Kotimaiset tietokannat

Masto-Finna Saimia Finna
Alma Talent ammattilaismediat Alma Talent ammattilaismediat
Kauppalehti Online Kauppalehti Online

HUOM! LAB opiskelijat voivat käyttää sekä Masto-Finnan että Saimia Finnan tietokantoja

Google Scholar

Google Scholar on Googlen korkeakouluversio. Google Scholarin kautta löydät sekä lisensoitua että avoimesti saatavilla olevaa sisältöä. Kun artikkeli on maksumuurin takana, voit etsiä sitä  Masto-Finnan tai Saimia Finnan kansainvälisten e-aineistojen haulla, jotta näet onko artikkeli kirjaston kautta saatavilla.

Google Scholar Search

Open Access -kirjat