Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Following journals: MustRead

Tools to help you follow journals and articles

MustRead LUT & LAB


MustRead on digitaalinen media, joka käsittelee politiikkaa ja yhteiskuntaa. MustRead on poliittisesti riippumaton ja journalismin itsesääntelyelimen JSN:n jäsen.


MustRead is a Finnish media startup covering politics and economics, publishing new analyses about current affairs daily.

MustRead Primossa

MustRead ja käyttäjätilin luominen (in Finnish only)

MustRead on aikakauslehtityyppinen digimedia, joka tutkii yhteiskunnallisia ilmiöitä pintaa syvemmältä.

Voit rekisteröityä LUT- ja LAB-sähköpostiosoitteella MustReadin sivuilla.

Käyttäjätilin luominen MustReadiin:

  • Mene osoitteeseen https://www.mustread.fi/rekisteroidy/ ja syötä kenttään LUT-yliopiston tai LAB-ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitteesi (lut.fi, student.lut.fi, lab.fi tai student.lab.fi -päätteinen sähköpostiosoite).
  • Seuraavalla sivulla syötä loput tietosi ja paina Lähetä. Voit käyttää mitä salasanaa haluat, kunhan se on riittävän voimakas.
  • Saat sähköpostiisi varmistusviestin, klikkaa siinä olevaa linkkiä.
  • Nyt tilisi on rekisteröity ja sinut on kirjattu sisään sillä laitteella, jolla klikkasit linkkiä. Jos haluat käyttää jotain muuta laitetta, toista selainta tai mobiilisovellustamme, kirjaudu käyttämällä LUT- tai LAB-sähköpostiosoitettasi ja rekisteröinnin yhteydessä syöttämääsi salasanaa.

MustRead App

Voit ladata MustReadin mobiilisovelluksen Android- tai iOS-puhelimille.

Applikaation käyttö edellyttää toimivaa LUT- tai LAB-kirjautumisen kautta tehtyä MustRead-käyttäjätiliä.