Matkailu: Muita tiedonlähteitä

Kuvien käyttö opiskelutehtävissä

Lisensoidut kuvatietokannat

Vaikka kuvasitaatti mahdollistaakin periaatteessa minkä tahansa kuvan käytön opiskelutehtävissä, kannattaa suosia sellaisia kuvatietokantoja, joiden lisenssit sallivat kuvien käytön opiskelu- ja opetuskäytössä.

Kuvia netistä?

Netti on kuvia pullollaan, mutta valitettavasti niistä vain osa on vapaasti jatkohyödynnettävissä. Kannattaakin olla tarkkana, mistä ja millaisin oikeuksin varustettuja kuvia käyttää. Jatkohyödynnettävissä olevia kuvia voit hakea mm. näiltä sivuilta:

Kuvan alkuperästä riippumatta mainitse aina käyttämäsi  kuvan tai teoksen tekijä!

Opinnäytteet

Theseuksesta löydät Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt. Voit valita itseäsi kiinnostavien korkeakoulujen opinnäytetöitä tai selailla opinnäytetöitä aiheen tai vaikka koulutustason (AMK tai YAMK) mukaan.

Yliopistojen opinnäytteitä voit hakea kansallisesta Finnasta tai yliopistojen omista julkaisuarkistoista.

Oikeus- ja lakitieto, standardit ja tilastot

Oikeus- ja lakitieto

Edilex - lainsäädäntö Edilex - lainsäädäntö
Alma Talent Fokus Alma Talent Fokus