Skip to main content

LUTPub -julkaisuarkisto: Rekisteröityminen käyttäjäksi

Rekisteröityminen käyttäjäksi

Rekisteröityminen LUTPubin käyttäjäksi

Huom! LUTPub -julkaisuarkisto siirtyi 18.6.2018 Doriasta uudelle palvelimelle http://lutpub.lut.fi. Älä rekisteröidy enää Dorian käyttäjäksi, vaan varmista, että olet uudella palvelimella.

1. Mene LUTPubiin

Tallentaminen LUTPub:iin edellyttää ensimmäisellä kerralla rekisteröitymistä käyttäjäksi. Aloita menemällä LUTPubiin kirjaston etusivun kautta (Pikalinkit → LUTPub) tai tästä.


2. Klikkaa "Rekisteröidy"

Etene rekisteröintiin punaisen nuolen osoittamasta linkistä.


3. Lisää sähköpostiosoitteesi

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Sähköpostiosoitteesi oikeellisuus tarkistetaan ja se tulee olemaan käyttäjätunnuksesi LUTPubissa. Paina sen jälkeen Rekisteröidy-painiketta.


4. Varmistusviesti

Seuraavaksi järjestelmä ilmoittaa sinulle varmistusviestistä, joka on lähetetty ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käy lukemassa varmistusviesti sähköpostistasi ja klikkaa viestissä olevaa linkkiä.


5. Luo uusi käyttäjä

Seuraavaksi luo itsellesi käyttäjätili julkaisusi tai opinnäytetyösi tallennusta varten. Valitse käyttöösi myös salasana, jonka tulee olla vähintään kuusi merkkiä pitkä.


6. Valmis

Kun rekisteröityminen on onnistunut, saat näytölle ilmoituksen ”Rekisteröityminen valmis”. Voit nyt rekisteröityneenä käyttäjänä kirjautua sisään LUTPubiin etusivun Kirjaudu sisään –linkistä.