Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

eLIB - kirjaston mobiilisovellus

Library Mobile -sovellus eli eLIB

LUT-tiedekirjastossa Ex Libriksen Library Mobile -sovellus on nimetty eLIBiksi. Ottamalla sovelluksen käyttöönsä LABin ja LUTin opiskelijat ja henkilökunta pysyvät ajan tasalla lainojen eräpäivistä, varauksista ja maksuista. Sovelluksessa on käytettävissä myös digitaalinen kirjastokortti, joten voit lainata aina, kun sinulla on puhelin mukanasi.

LABin ja LUTin opiskelijana ja henkilökuntaan kuuluvana saat digitaalisen kirjastokortin käyttöoikeuden automaattisesti, samalla kertaa kun yhteystietosi siirtyvät opiskelijatietojärjestelmästä tai HR:n rekisteristä kirjastoon. Mobiilisovelluksen käyttöönotto vastaa fyysisen kirjastokortin allekirjoitusta eli myös digitaalista kirjastokorttia käyttäessäsi sitoudut noudattamaan LUT-tiedekirjaston käyttö- ja lainaussääntöjä laina-aikoineen ja maksuineen.