Skip to Main Content

eLIB - kirjaston mobiilisovellus

Näytön personointi

Voit tehdä eLIBin näytöstä omia tarpeitasi vastaavan, kun valitset oikeassa yläkulmassa olevan kolmen pisteen alta "Järjestä". Voit siirtää näytön laatikot mieleiseesi tärkeysjärjestykseen painamalla ja vetämällä laatikkoa. Laatikon kulmassa olevasta rastista voit myös poistaa sinulle tarpeettomat laatikot pois näytöstä.

Osa laatikoista on kiinteitä, etkä pääse siirtämään tai poistamaan niitä.

Jos epähuomiossa poistat toiminnon tai muutat myöhemmin mielesi, saat kaikki käytössä olevat toiminnot näkymään valitsemalla listanäkymän Järjestä-sivulla. Listasta voit nostaa aiemmin poissa käytöstäsi olleet palvelut eLIBin näkymään laittamalla rastin ruutuun.

Asetukset

eLIBin asetukset löytyvät oikeassa yläkulmassa olevan kolmen pisteen alta.

Kolmen pisteen vieressä olevasta avain+x -kuvakkeesta voit kirjautua ulos sovelluksesta, jos uloskirjautuminen on tarpeen esim. sovelluksen päivityksen yhteydessä tai aktivoidaksesi sovelluksen käyttöön pidemmän käyttökatkon jälkeen.

Asetuksista löydät tietoa eLIBistä, sieltä voit tarkistaa sovelluksen käyttöehdot ja antaa palautetta sovelluksesta LUT-tiedekirjastolle, Muuta profiilia -toiminnolla voit vaihtaa käyttöliittymän kielen. Asetuksissa sinulla on myös mahdollisuus aktivoida tai passivoida näytön lukitus.

Asetukset-sivun alareunasta näet, mikä Library Mobile -sovelluksen versio sinulla on käytössäsi. Pidä sovellus ajan tasalla, käytä mahdollisuuksien mukaan aina uusinta versiota.