Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

LUT Vinkkejä opinnäytetyön ohjaajille: LUTPub, yleistä

Saavutettavuus

Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkkopalvelut ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä erilaisille ihmisille. Opinnäytetyön julkaisemisen yhteydessä tulee kiinnittää huomiota opinnäytetyötiedoston saavutettavuuteen. 

Lue lisää:

LUTPubiin tallennettava opinnäytetyö - yleistä

LUTPubiin tallennetaan tarkistettu, ohjeiden mukainen eli julkaisuvalmis pdf. Opiskelijalla ja opinnäytetyön ohjaajalla on vastuu siitä, että LUTPubiin tallennettava opinnäytetyö vastaa annettuja ohjeita ulkoasultaan ja sisällöllisesti sekä täyttää saavutettavuusvaatimukset.

 

Opinnäytetyön oikea tallennusmuoto on pdf.

  • LUTPubiin tallennetaan vain yksi pdf-tiedosto.

 

Opinnäytetyöstä tarkistettavat muoto- ja sisältöasiat löydät seuraavalta välilehdeltä.

Ohjeistusta ja tietoa löytyy opiskelijoiden UNI-portaalista: ohjeita ja sääntöjä opinnäytetöihin liittyen sekä valmistumiseen liittyen.

Kysyttävää? Lähetä viesti

Kun sinulle tulee kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia lutpub@lut.fi

Opinnäytetyöohjeet

LUTin yleiset ohjeet kandi-, di- ja pro gradu -töille löytyvät UNI-portaalista otsikon 'Opinnäytetöihin liittyvät ohjeet' alta. Koulutusohjelmilla on lisäksi omia ohjeitaan, joista tietämys on heillä.