Skip to Main Content

Etäyksikön kirjastopalvelut: Kirjastokortit

LUTin tai LABin etäyksikössä opiskelevalle tai työskentelevälle tarjottavat kirjastopalvelut.

Henkilötietojen käsittely

LUTin ja LABin opiskelijoiden ja henkilökunnan asiakastiedot tallennetaan tiedekirjaston kirjastojärjestelmään käyttäjätietojen hallintajärjestelmästä. Tiedot myös päivittyvät sitä kautta.

Opiskelun tai työn päätyttyä voi asiakas jäädä kirjaston asiakkaaksi. Silloin asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietojen muutoksista kirjastoon. Jos asiakas ei ilmoita lopettavansa asiakkuuttaan, kirjasto poistaa ns. passiivisen asiakkaan tiedot viimeistään 3 vuoden kuluttua viimeisestä asiakkuustapahtumasta.

Kirjastokortti - mihin sitä tarvitaan?

LUT-tiedekirjaston kirjastokortti tarvitaan vain siinä tapauksessa, että haluaa lainata tai varata painettuja kirjoja tai muuta lainattavaa aineistoa kirjastosta. E-aineistoja LUTin ja LABin opiskelijat ja henkilökunta pääsevät käyttämään, kun kirjautuvat omalla organisaation verkkotunnuksella (HAKA-kirjautuminen) Primo-hakupalveluun.

HUOM! Voit rekisteröityä asiakkaaksi myös koti- tai opiskelupaikkakuntasi kirjastoihin. Kysy tarkempia tietoja ko. kirjastosta.

Kirjastokortti - miten sen saa?

LUTin ja LABin opiskelijat ja henkilökunta - Saat digitaalisen kirjastokortin ottamalla käyttöön kirjaston eLIB -sovelluksen. eLIB löytyy sovelluskaupasta nimellä ExLibris Library Mobile. eLIB-opas auttaa sovelluksen käyttöönotossa. 

Lainauksen yhteystiedot

Lappeenranta:
E-mail: kirjasto.lappeenranta@lut.fi
Puh: +358 40 159 4941

Lahti:
E-mail: kirjasto.lahti@lut.fi
Puh: +358 50 345 9101