Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Etäyksikön kirjastopalvelut: Tietopalvelu

LUTin tai LABin etäyksikössä opiskelevalle tai työskentelevälle tarjottavat kirjastopalvelut.

LibGuides

Tiedonhakuun saa apua monipuolisesti LibGuides-oppaista. Näihin on koottu tietoa monipuolisesti mm. itse tiedonhausta, viitteidenhallinnasta, standarteista ja patenteista, tekijänoikeuksista ja avoimesta tieteestä. 

 

Tietopalvelu

LUT-tiedekirjaston tietopalvelu palvelee LUTin ja LABin opiskelijoita ja henkilökuntaa paikasta riippumatta. Kirjaston henkilökunta neuvoo ja opastaa asiakkaita tiedonhakuun ja tietolähteisiin liittyvissä tilanteissa maksutta.

Päivystävän informaatikon tavoittaa varmimmin ma-pe klo 10:00-14:00 sähköpostitse tai chatilla. Kesäisin ja loma-aikoina palveluajoissa voi olla poikkeamia, mutta viesteihin vastataan mahdollisimman pian. Henkilökohtaista neuvontaa varten voi varata puolen tunnin ajan lomakkeella. Opastus voidaan järjestää myös etäyhteydellä, jolloin laajempiin tiedontarpeisiin liittyvää neuvontaa voidaan tehdä paikkakunnasta riippumatta.

 

LUT-tiedekirjasto

Yhteydenotot:
http://www.lut.fi/kirjasto

Chat kirjaston pääsivulta
E-mail: kirjasto@lut.fi
 

Varaa aika tietopalveluun