Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Opinnäytetöiden julkaisutarkistus LAB

Sähköpostiosoitteita

LABin opinnäytetyöprosessin, -ohjeiden ja -ohjaajien yhteyshenkilö on Minna Ikävalko (minna.ikavalko@lab.fi) Minnan kanssa on sovittu, että Heli Rissa on kirjaston päässä kontakti: viestiliikenne tämän toiveen vuoksi Helin kautta.

LABin opinnäytetyön malli-/kirjoituspohjan tekijä on Jouni Könönen (jouni.kononen@lab.fi) Jounille tietoa mikäli opiskelijoilta tulee palautetta mallipohjaan liittyen.

Theseus-haasteissa sähköpostia laitetaan Theseus-toimistolle (theseus-toimisto@lists.metropolia.fi)

Theseusta käyttävien amk-kirjastojen keskinäiseen yhteydenpitoon on sähköpostilista (theseus.yhteydenpito@lists.metropolia.fi)

  • Meillä tähän on liitetty ryhmäsähköpostimme aliasosoite theseus@lab.fi. Ryhmäsähköpostin primääriosoite aliaksen taustalla on julkaisuarkistopalvelut@lut.fi (pidempi osoite on LUT.julkaisuarkistopalvelut@lut.fi).
    • Kaikki opinnäytetöiden julkaisemiseen liittyvä sähköpostiviestintä opiskelijoiden ja heidän töitään ohjaajien opettajien kanssa käydään tästä sähköpostista, jotta lomien ja muiden poissaolojen aikana viestit eivät jää jumiin kenenkään henk.kohtaiseen sähköpostiin. Tarvittaessa kuka vaan julkaisija voi hoitaa toisen aloittaman asian loppuun.

Opiskelija on valmistunut eikä opiskelijakäyttäjätunnus ole enää voimassa ja opiskelija haluaa tallentaa työnsä Theseukseen. Tietohallinnosta (helpdesk@lut.fi) pyydetään opiskelijalle väliaikainen käyttäjätunnus tallentamista varten.

Kun opiskelija haluaa poistaa Theseuksesta Saimaan amk:n kokoelmassa julkaistun opinnäytetyönsä, on lupa poistamiseen saatava Merja Heinolta (merja.heino@lab.fi)

Opinnäytetyön arkistoinnin yhteyshenkilö on Vappu Anttila (vappu.anttila@lut.fi). Tällöin opinnäytetyö-pdf ja sen metatiedot toimitetaan Mikko Virtaselle (mikko.virtanen@lut.fi)

Tiedekirjastossa haastavissa tilanteissa kirjastonjohtaja Miia Willman (miia.willman@lut.fi) ratkaisee tai ohjaa oikean tahon pakeille.

Opiskelijapalveluista voi kysyä Sari Kuittiselta (sari.kuittinen@lut.fi) esim. ulkkariopiskelijoiden nimistä. Sarilla on pääsy Peppiin.

 

Sivu luotu 07/2021/hr
Päivitykset: Theseus-rukkaset => Theseus-toimisto ja uusi sähköpostiosoite (27.8.21/hr)
Lisätty Sari Kuittinen (2.9.21/hr)