Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Opinnäytetöiden julkaisutarkistus LAB

Theseuksen opinnäytetöitä julkaisevien sisäinen opas

Tähän kirjaston sisäiseen oppaaseen on koottu LABin opinnäytetöiden julkaisutarkistukseen ja julkaisemiseen liittyvät asiat, linkit - ylipäätään kaikki tieto, mitä amk- ja yamk-töiden käsittelyyn kirjastossa liittyy.

 

Sivu luotu 07/2021/hr

Käsitteitä

Theseuksessa avoimesti julkaiseminen tarkoittaa sitä, että opinnäytetyön metatiedot ja kokoteksti (pdf) julkaistaan Theseuksen julkisella, kaikille avoimella sivustolla https://www.theseus.fi/

Theseuksen käyttörajatussa kokoelmassa julkaiseminen tarkoittaa syksyllä 2021 LABissa käyttöön otettua uutta Theseuksen kokoelmaa, jossa vain työn metatiedot (myös tiivistelmä(t)) ovat julkisia, kaikille avoimia, ja työn kokoteksti (pdf) on käyttörajatussa kokoelmassa. Pdf-tiedostot pääsee lukemaan Lahdessa ja Lappeenrannassa LABin walk-in koneilla - yksi kone molemmilla kampuksilla. Tulevaisuudessa jollain aikataululla lukumahdollisuus tullee myös vapaakappalekirjastoihin.

Työ arkistoon ja kuvailutiedot Primoon -julkaiseminen tarkoittaa sitä, että opiskelija toimittaa opinnäytetyönsä pdf-tiedoston ja työn kuvailutiedot kirjastoon Webropol-lomakkeella https://link.webropolsurveys.com/s/arkistoon Mikäli pdf on kooltaan suurempi kuin 20 MB, opiskelija lähettää sen kirjastoon sähköpostin liitetiedostona. Kuvailutiedot toimitetaan tässä tapauksessa kuitenkin Webropol-lomakkeella.

 

Sivu luotu 07/2021/hr
Päivitys 16.9.21/hr tarkennettu käyttörajatun kokoelman tekstiä
Päivitys 23.11.21/hr lisätty maininta vapaakappalekirjastojen lukumahdollisuudesta